تحقیق در مورد تاریخچه ماگارونی 11 ص
لینک دانلود و خرید پایین توضیحات
دسته بندی : وورد
نوع فایل : .doc ( قابل ویرایش و آماده پرینت )
تعداد صفحه : 10 صفحه
قسمتی از متن .doc :
تاریخچه ماکارونیماکارونی یکی از فراورده های مهم گندم است که تولید آن را به چینی ها نسبت داده اند و مورخین عقیده دارند که این محصول در قرن 13 میلادی توسط مارکوپولو به اروپا و از آن جا به سایر کشور ها رفته است در حال حاضر ماکارونی یکی از فراورده های پرمصرف در بسیاری از کشور های اروپایی است.مصرف سالانه مردم کشور ایتالیا سالیانه 32 کیلو گرم ، آلمان 12 کیلو گرم ، آمریکا و فرانسه و پرتقال 6 کیلو گرم است.انواع پاستا با نام رایج ماکارونی سالهاست که وارد برنامه غذایی مردم کشور ما هم شده تا جایی که یکی از غذاهای محبوب کودکان ما گردیده است .اولین کارگاه تولید ماکارونی در سال 1316 با ظرفیت اندکی آغاز بکار کرد اما در حال حاضر تعداد واحدهای تولید ماکارونی به رقمی نزدیک 700 می رسد که ظرفیتی متجاوز از 500 هزار تن در سال دارند .ماکارونی از نظر تکنولوژی جزء فراورده هایی به نام pasta (پاستا) که شامل : Spaghetti (اسپاگتی) ،Vermicelle (ورمیشل)،لازانیا ،noodle (نودل) و راویولی می باشد .اختلاف این فراورده ها در شکل و حالت فیزیکی آنها است . به طور کلی انواع مختلف ماکارونی را به دو دسته تقسیم می کنند :1)انواع ماکارونی بلند long goods شامل :الف) ماکارونی مطلق : لوله ای ، بلند ، میان خالی با جدار صاف یا شیار دار.ب) noodle یا رشته فرنگی ،رشته آشی : بلند ، میان پر تخت و پهن .ج) Spaghetti : بلند ، میان پرد) Vermicelle : بلند ، میله ای ، نازک ، گاه پیچیده شده به صورت کلاف که ممکن است رشته های آن مستقیم ،مارپیچ و پیچیده باشد.2) انواع ماکارونی کوتاه و پهن :الف)ماکارونی کوتاه به اشکال : صدفی ، حلزونی ، مارپیچ ریسمانیب) ماکارونی ریز به اشکال : برنجی ، ستاره ای ، مثلث عدسیج) کمانی (elbows)مواد اولیه ماکارونی1)آرد : آرد مخصوص برای تولید ماکارونی آرد سمولینا می باشد که از آسیاب کردن قسمت آندوسپرم گندم های سخت بویژه گندم دوروم به دست می آید. این گندم مخصوص نقاط سردسیر و خشک می باشد .هر چند در ایران گندم فوق به صورت خاص کشت نمی گردد لیکن گندم های سخت دیگر به صورت پراکنده و غیر متمرکز کشت می گردند . آرد تولیدی از این نوع گندم ها که کیفیتی نزدیک با آرد سمولینا دارد،آرد سه صفر یا نول نام دارد. آرد مورد مصرف بایستی از لحاظ فیزیکی ، شیمیایی و میکروبی با استاندارد مطابقت داشته باشد. در غیر این صورت محصول را دچار مسایل مختلفی خواهد کرد.فیزیکی :یکنواختی آرد ،میزان سبوس و مواد خارجی در آرد.چون یکنواختی آرد در جذب آب توسط آرد برای تشکیل خمیر مناسب و یکنواخت تاثیر خواهد گذاشت.همچنین میزان سبوس و مواد خارجی نیز در صورتی که درآرد از حد مجاز استاندارد فراتر روند وضعیت ظاهر محصول را دچار نقصان خواهد کرد و در محصول ایجاد لکه های قهوه ایی روشن ،تیره و سیاه می کنند .لذااین عوامل در کیفیت محصول تاثیر فراوان دارد .شیمیایی:اگر عوامل شیمیایی آرد مصرفی از حد مجاز استاندارد خارج باشد ممکن است ایجاد طعم و بوی نامناسب در محصول بکند.میکروبی:آرد مصرفی نبایستی دارای آلودگی باشد .تعداد میکروب های موجود در آن باید برابربا حد مجاز استاندارد بوده اگر چنین نباشد آلودگی میکروبی دستگاه ها و لوازم تولید ،سالن تولید و نهایتا ومحصول را در پی خواهدداشت.2)آب:آب مورد استفاده در ساخت ماکارونی بایستی مشخصه های آب آشامیدنی را داشته باشد ،چرا که در غیر این صورت مشکلاتی را موجب می گردد .1)اگر سختی آب بالا باشدجدای از مشکل ایجاد رسوب و لایه در دستگاه هاو لوله ها به کیفیت محصول صدمه می زند (در تغییرات رنگ محصول اثر نامطلوب دارد .)2)اگر از لحاظ شیمیایی و میکروبی آلودگی داشته باشد ،طبعا محصول تولیدی نیز آلوده خواهد بود .تذکر :در صورت لزوم از مواد افزودنی مجاز که شامل عوامل زیر می باشد نیز می توان استفاده کرد :1)تخم مرغ :تخم مرغ در ارزش غذایی محصول ، بهبود رنگ و بهبود کیفیت خمیر مؤثر است.2)پودر پیاز ، سیر ،ادویه ،شیر خشک ،رب گوجه فرنگی ،پودر اسفناج و کرفس ،آرد سویا ،آرد بادام زمینی .3)نمک4)بتا کاروتن :برای بهبود رنگ مناسب است .5)ویتامین c :ویژگی های فیزیکی خمیر را اصلاح می کند و مقدار نشاسته در آب سخت را هم کاهش می دهد.6)پودر اسفناج یا آب اسفناج: برای تغییر رنگ کاربرد دارد.فرایند تولید ماکارونی : مراحل تولید غیر مداوم ماکارونی1)تحویل آرد به کارخانجات و استقرار آرد در انبار مواد اولیه2)کنترل کیفیت آرد و آب مصرفی3)تخلیه آرد در قیف دستگاه غربال کننده وانتقال دهنده (در قسمتی که اصطلاحا در کارخانه به آن چاله آرد یا کته می گویند.)4)انتقال آرد توسط سیستم هلیس یا مارپیچ به دستگاه پرس5)مخلوط شدن آرد و آب و تشکیل خمیر تقریبا یکنواخت6)خروج خمیر تحت خلا و فشار از قالب های مورد استفاده7)شکل گرفتن خمیر بصورت رشته ای یا فرمی8)انتقال تریلی حامل نی ها یا سینی ها به درون گرمخانه ها9)خشک شدن محصولات در دمای 50 – 60درجه سانتی گراد در مدت زمان حداکثر 48 ساعت.10)انتقال فراورده های خشک شده به سالن برش یا بسته بندی11)برش و توزین محصولات در ضمن جداسازی ماکارونی های نامناسب12)بسته بندی محصول در سلوفان(تذکر:در این واحد تولیدی بسته بندی توسط دستگاه های
سایر محصولات :
تحقیق در مورد تاریخچه ماگارونی 11 ص
تحقیق در مورد تاریخچه...
مقاله درباره عوارض پوستی سلاحهای شیمیاییمقاله درباره عوارض پوستی سلاحهای شیمیایی...
تحقیق در مورد بهداشت روان در جمهوری اسلامی ایران – دستاوردها و نیازهاتحقیق در مورد بهداشت روان در...
پاورپوینت عمارت مشیرالدوله پیرنیاپاورپوینت عمارت مشیرالدوله پیرنیا...
تحقیق درمورد موزائیکتحقیق درمورد موزائیک...
تحقیق درباره شاهراهتحقیق درباره شاهراه...
مقاله درباره عنکبوتمقاله درباره عنکبوت...
تحقیق در مورد بهداشت جسمی و روحی در زندگی پیامبر اسلام صتحقیق در مورد بهداشت جسمی...
اهداف مجازاتها در جرایم جنسى مستوجب حد در حقوق کیفرى اسلاماهداف مجازاتها در جرایم...
پاورپوینت عایقپاورپوینت عایق...
تحقیق درمورد منبت کاریتحقیق درمورد منبت کاری...
تحقیق در مورد بهداشت ایمنیتحقیق در مورد...
تحقیق در مورد برنامه ریزیتحقیق در مورد برنامه ریزی...
مقاله درباره عنکبوت شناسیمقاله درباره عنکبوت شناسی...
تحقیق درباره سیمانتحقیق درباره سیمان...
پاورپوینت برنامه استراتژیک دانشکده بهداشتپاورپوینت برنامه استراتژیک دانشکده...
تحقیق درمورد مقایسه تطبیقی گروه های موسیقی از قاجار تاکنونتحقیق درمورد مقایسه...
تحقیق درباره سیمان و خواص آنتحقیق درباره سیمان و خواص آن...
انواع اسلامی عقودانواع اسلامی عقود...
تحقیق در مورد برق 10صتحقیق در مورد برق 10ص...
تحقیق در مورد بررسی VOT همخوانهای Plosive دربافت هجایی CV 6صتحقیق در مورد بررسی VOT همخوانهای Plosive...
مقاله درباره عمرو عاصمقاله درباره عمرو عاص...
تحقیق در مورد بتن ضد آب 8 صتحقیق در مورد بتن ضد آب 8...
دانلود پاورپوینت مبانی نظری مخابرات داده_ 55 اسلایددانلود پاورپوینت مبانی نظری مخابرات داده_...
مقاله درباره علوممقاله درباره علوم...
تحقیق درمورد مقاوم سازی تیر مرکب بتن ـ فولادبا استفاده از CFRP پروژه تکنولوژی بتن 19 صتحقیق درمورد مقاوم سازی تیر مرکب بتن...
تحقیق درباره سیلتحقیق درباره سیل...
دانلود فایل NV لنوو A5500HV قابل رایت با Mtk Droidدانلود فایل NV...
انقلاب فرانسهانقلاب فرانسه...
تحقیق در مورد بانکداری الکترونیک در کشور سوئیستحقیق در مورد بانکداری الکترونیک...
تحقیق در مورد اهمیت آموزش ابتداییتحقیق در مورد اهمیت آموزش ابتدایی...
مقاله درباره علوم تربیتیمقاله درباره علوم تربیتی...
تحقیق در مورد انواع هورمون 12صتحقیق در مورد انواع هورمون 12ص...
پاورپوینت برنامه اجرایی کار پیمانکارانپاورپوینت برنامه اجرایی...
تحقیق درباره سیل و امواج مدتحقیق درباره سیل و...
مقاله در مورد جزر و مدمقاله در مورد جزر و مد...
تحقیق درمورد مفهوم فضای شهری 13 صتحقیق درمورد مفهوم فضای شهری...
مقاله درباره علمی و روانشناسیمقاله درباره علمی...
انقضای نمایندگی ارادیانقضای نمایندگی ارادی...
تحقیق در مورد انسان اولیه چگونه می شمرد 18 صتحقیق در مورد...
تحقیق درباره سیستمهای لولهکشیتحقیق درباره سیستمهای لولهکشی...
تحقیق در مورد انرژی گرمائی زمین 15 صتحقیق در مورد انرژی گرمائی زمین 15...
مقاله درباره علم فیزیک و زندگیمقاله درباره علم فیزیک...
تحقیق در مورد انرژی الکترو مغناطیسی در آذرخشتحقیق در مورد انرژی...
کارت ویزیت نمایشگاه اتومبیل با زمینه فیروزه ایکارت ویزیت نمایشگاه...
تحقیق درمورد مفاهیم سنتی معماری و شهرسازی ایران 10 صتحقیق درمورد مفاهیم سنتی معماری و شهرسازی...
طرح لایه باز لوح تقدیرطرح لایه باز...
فایل فلش اندروید 4.4.2 htc desire 820pi_Gفایل فلش اندروید 4.4.2 htc desire 820pi_G...
مقاله درباره علل کمر دردمقاله درباره علل کمر درد...
تحقیق درباره سیستمهای گرمایشیتحقیق درباره سیستمهای گرمایشی...
دانلود جزوه آموزش گام به گام تعمیر 20 وسیله پرکاربرد خانگی به صورت کاملا مصورتوضیحات بیشتر - دانلود
دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف به صورت مصور
توضیحات بیشتر - دانلود
کسب درآمد میلیونی از طریق اینترنت
توضیحات بیشتر - دانلود
دانلود تحقیق در مورد نور
دانلود تحقیق در مورد نقش ترافیک در تصادفات جاده ایی 15 ص
دانلود تحقیق در مورد نصب یاتاقانها.DOC
دانلود تحقیق در مورد نساجی 22 ص
دانلود تحقیق در مورد نحوه کار کردن موتور ماشین
دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف به صورت مصور
کسب درآمد میلیونی از طریق اینترنت
دانلود جزوه آموزش گام به گام تعمیر 20 وسیله پرکاربرد خانگی به صورت کاملا مصور
دانلود حل المسائل کتاب CMOS بهزاد رضوی
تحلیل و شبیه سازی کامل آپ امپ 741 با نرم افزار pspice
دانلود پروژه شبیه سازی کامپیوتر پایه مانو با نرم افزار پروتئوس
جزوه تئوری و تکنولوژی ساخت قطعات نیمه هادی دکتر فتحی پور دانشگاه تهران
تحقیق در مورد صنعت اتومبیل سازی
انرژی های پاک و تجدید پذیر 290 ص
تحقیق در مورد شیر
دانلود پروژه طراحی و شبیه سازی تقویت کننده چند طبقه CMOS با استفاده از نرم افزار Hspice
تحقیق در مورد شهید محمد على رجایى
ساخت داربست های مهندسی بافت به روش Gas Foaming
تحقیق در مورد شهادت سرلشگر خلبان عباس بابایی
تحقیق در مورد شناسایی گونه
طراحی و شبیه سازی یک تمام جمع کننده در سطح ترانزیستور - Transistor Level Full Adder
جزوه آموزشی درس CMOS دانشگاه تهران، استاد امید شعاعی
پروژه طراحی و شبیه سازی آپامپ برای درس الکترونیک 2 و 3
دانلود پروژه طراحی و شبیه سازی تقویت کننده کسکود تابیده شده ( Folded Cascode ) با بار سوپر کسکود ( Super Cascode ) با استفاده از نرم افزار Hspice
الکترونیک قدرت
تحقیق در مورد شخصی وارد مسجد شد و دید تکبیر مى گویند آخرت
ساخت نانو ذرات فریت نیکل - روی به روش هم رسوبی
تحقیق در مورد شادی در اسلامپ
حل المسائل کتاب ساخت ادوات میکروالکترونیک جاگر
جزوه کامل درس تئوری و تکنولوژی ساخت قطعات نیمه هادی
تحقیق کامل در مورد اسیلاتور
تحلیل و شبیه سازی کامل آپ امپ 725 با نرم افزار pspice
کامپوزیت های زمینه فلزی تقویت شده با آلیاژهای حافظه شکلی
سیستم های میکرو الکترومکانیکی (MEMS)
دانلود پروژه طراحی آپ امپ دو طبقه با تکنولوژی 0.18 میکرو با نرم افزار hspice
دانلود حل المسائل کتاب طراحی مدارات Cmos VLSI
دانلود متن کامل پروژه رباتیک به همراه کدهای نوشته شده در نرمافزار MATLAB و 40 صفحه اسلاید آماده به همراه مقالات انگلیسی
طراحی و شبیه سازی یک نیم جمع کننده با نرم افزار Hspice
اکتیو دایرکتوری (Active Directory)
طراحی و شبیه سازی یک آپ امپ تلسکوپی کسکود OTA با استفاده از نرم افزار Hspice
دانلود جزوه آموزش تعمیر لامپ های کم مصرف به صورت مصور
دانلود حل المسائل کتاب CMOS بهزاد رضوی
کلمات کلیدی :مورد اریخچه ماگارونی ولید ماکارونی بلند میان مجاز اساندارد کیلو گرم داشه باشد فراورده های اریخچه ماگارونی شکیل خمیر ماکارونی محصول فراورده دسگاه شیمیایی اساندارد میکروبی
- ۹۶/۰۸/۱۲